Sweet Apple & Lemon fra Perch’s

Da Perch’s Thehandel åbnede sin forretning i Aarhus, fik jeg i sin tid et tebrev med teen Sweet apple & lemon. Det lidt specielle ved dette tebrev er, at det er en lille “pyramider”, og dermed ikke et brev som sådan. Ifølge Perch’s hjemmeside kaldes de små pyramider for free flow pyramide poser. I stedet for papir, er pyramiderne lavet af nylon som skulle forhindre en eventuel bismag af papir, og sørge for at vandgennemstrømningen sker uhindret. Endvidere mener Perch’s, at de nylonformede poser og den tætte indpakning gør dem til det bedste alternativ til te i løs vægt.

free flow pyramide poser, Perch's, Aarhus

Efter at have brygget og smagt teen må jeg erklære mig enig i denne påstand. Først og fremmest er det tydeligt, at vand og te meget hurtigere får kontakt til hinanden, i forhold til hvad andre breve/poser formår. For det andet overraskede det mig, at teen smager, som om den er brygget på løs te. Normalt synes jeg godt man kan smage forskel på te brygget i breve eller som løs te. Om det er fordi andre tebreve/poser afgiver en bismag af papir, skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg er ihvertfald bare enig med Perch’s i, at pyramideposerne er et super alternative til løs te.

Sweet apple og lemon, Perch's. tehandel

Selve teen er en sort te. Den er lavet på en aromatiseret kvædete samt Perch’s pouchkine te, som ifølge hjemmesiden blandt andet består af en earl gray, lemon og grape. Hertil er tilsat hibiscus, æble og hyben. Jeg synes at kvæden er meget gennemtrængende i teen, så smagen af æble og lemon er ikke overvejende. Derimod er smagen rund og cremet, hvilket jeg sætter stor pris på ved en sort kop te.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s