Nyt træningstøj!

New in, SOC, stadium, H&M, tights, sports bh, træning

Jeg forkælede mig selv med lidt nyt træningstøj forleden. Det var efterhånden stærkt tiltrængt med en ny sports BH, og efter at have hørt meget godt om denne fra H&M, er den nu blevet min. Den blev afprøvet i går på en løbetur og yoga time, og jeg må sige, at den i høj grad bestod testen. Den sidder præcis som den skal, og det betyder, at man ikke kan mærke man har den på. Helt perfekt og meget behageligt når der trænes. Derudover kan jeg rigtig godt lide, at der er indlæg i sports BH’en. Det betyder både at den sidder bedre og giver lidt mere fylde, hvilket jeg godt kan lide.

Jeg havde også bestilt grå tights hjem fra stadium. Jeg har efterhånden set en del piger med dem på, og synes bare de er super fede. Jeg fandt ud af, at de kunne fås i Stadium, og er fra butikkens eget mærke SOC. Og det bedste af det hele er selvfølgelig, at de kun koster 200 kr. Efter at have trænet i dem, er jeg utrolig positivt overrasket over kvaliteten. Den er virkelig god i forhold til en så billig pris. De sidder rigtig godt, er meget fleksible og ikke mindst åndbare. Jeg var umiddelbart lidt bekymret ved den grå farve og så det faktum at man jo sveder når man træner. Men grundet den gråmelerede farve, synes jeg ikke at det ses særlig tydeligt, når sveden pibler.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af træningstøj fra Kari Traa og Nike. Men jeg synes, at det er super fedt, at der kommer flere og flere billigere mærker til, og at kvaliteten ofte er rigtig god. Det gør bare, at der lidt oftere er mulighed for at udvide trænings gardaroben lidt.

Bukserne kan købes på stadiums hjemmeside, og så er der endda gratis fragt! 🙂

Reklamer

3 thoughts on “Nyt træningstøj!

  1. Pingback: Trænings update | Pernille Bladt Køhrsen

  2. Hej Pernille..

    Kunne du være interesseret i at sælge dine tights?
    Jeg kan ikk få lov at komme ind og se svar, så det vil være virkelig sødt af dig, hvis du vil sende mig en mail med svar:)

    Tak for en hyggelig blog 🙂
    Mvh Charlotte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s