Ny hverdag, ny rutine

Endnu engang må jeg erfare, at forskellen på studie liv og arbejdsliv bare er enorm stor! Som studerende kan man stort set planlægge al sin tid selv. Det betyder, at man nogle dage kan sove længe, træne om morgenen, hygge om eftermiddagen og arbejde om aftenen. Nu er jeg efterhånden 14 dage inde i min praktikperiode, og derfor er den vante frihed også efterhånden slut. Det kræver meget energi at vende sig til. Men når det så er sagt, så er det også en ny og meget spændende tid man går i møde! Jeg er heldigvis blevet rigtig glad for min praktikplads og er sikker på, at jeg kommer til at være rigtig mange erfaringer og gode oplevelser rigere til januar.

Yoga, Fitnessworld, SOC  Løbetræning, DHL, challenge

I denne uge er det ikke blevet til meget træning, udover en bodyfit time i mandags. Så i dag skulle der tages revanche! DHL er på tirsdag, så derfor startede jeg dagen med en løbetur. Mine ben var ikke just med mig i dag, så det var en hård tur! Det resulterede i  6 kilometer i tiden 36:58. Derefter var jeg til flow yoga. En yoga time er nok en af de bedste måder at starte en weekend på. Efter en hård uge er det guld værd for mig, at få ro i hovedet og strukket kroppen godt igennem. Det giver ny energi, afslappethed og overskud!

Fitnessworld, yoga, flow, træning

Og så er det jo ikke rigtig weekend uden morgenmad bestående af protein pandekager! Dem lavede min søde veninde Jannie og mig i dag. De bestod i dag af bananer, æg, mandler, hasselnødder, lidt havregryn, kanel og proteinpulver med chokoladesmag fra gymnordic. Endnu engang var de en kæmpe success! Teen er en grøn honeybush, og er en af mine absolut yndlings lige for tiden. Læs mere om den her.

Protein pandekager, carstensens tehandel,

Opskriften på pandekagerne kan findes her.

Reklamer

2 thoughts on “Ny hverdag, ny rutine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s