U-turn med Chris MacDonald (afs. 2)

I afsnit 2 i dokumentar serien U-turn med Chris MacDonald, bliver der igen stillet spørgsmålstegn ved nutidens brug af piller og medicin.

Hvis man har en depression, så har vi piller for det. Og det er fantastisk! Men vi er også nødt til at spørge os selv; hvorfor har jeg en depression? Og gå ind og tackle årsagen til depressionen.

Chris MacDonald, U-turn, motivation

Afsnittet handler ligeledes om, at de 8 deltagere nu skal motiveres og gøres klar til den rejse, som de inden længe skal ud på. I den forbindelse bliver der sagt en del ting, som jeg fandt meget motiverende og interessante. Ting som jeg tror, at rigtig mange kan gavne af, at tænke over i forbindelse med deres træning. Der bliver blandt andet sagt, at vi skal lære at skelne imellem, om noget gør ondt, eller egentlig bare er ubehageligt. Og så skal vi ikke stoppe når noget er ubehageligt, men først når kroppen reelt ikke kan mere. Det er nemlig okay at noget er ubehageligt. Chris MacDonald mener, at ubehag er en nødvendighed, når vi skal rykke nogle grænser.

Jeg synes, at det er væsentlige ting at reflektere over. Især i forbindelse med sin træning, men også hvis man rent personligt ønsker at udvikle og udfordre sig selv.

Hvis i endnu ikke har været inde og se afsnittene, så gør det! Det er super spændende og motiverende. 🙂

Se 1. afsnit af dokumentaren U-turn med Chris MacDonald

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s